הפחמימות החדשות בעיר

רשת גלידה באר-שבע מתרחבת  ופותחת סניף חדש,את  "ג'וליה בר אקספרס" במתחם מקס אמות שבעיר. הסניף שנפתח בהשקעה של כ – 600 אלף שקלים  משתרע על שטח של כ-160 מ"ר וכולל מתחם ישיבה מקורה ופתוח. ולא רק גלידה תימכר שם, אלא גם פחמימות מנחמות וחמות כמו פיצה ופסטה

בסניף החדש, לצד הגלידה המוכרת נאפות במקום פיצות "הום מייד" עם רוטב עגבניות טריות, בזיליקום ו – 100 אחוז מוצרלה בתנור שמוציא כ-90 פיצות בשעה. קוטר הפיצה הוא כמקובל באיטליה, 32 ס"מ. בנוסף, מוגשות במקום מנות נוספות מהמטבח האיטלקי, ביניהן: פסטה במגוון רטבים, סלטים ומאפים איטלקיים כדוגמת קלצונה ופוקצ'ה והכל בטווח מחירים של 25-45 ₪ לסועד.

הרעיון לפתיחת הסניף "ג'וליה בר אקספרס" נולד בעקבות הצלחתו של הסניף של רשת גלידה באר-שבע "פיצה ג'וליה" הנמצא באוניברסיטת בן גוריון ופועל לרשות הסטודנטים והסגל במתכונת דומה.

ובהתאמה לחופש הגדול והמהביל הזה, השיקו בג'וליה בר אקספרס מנת עסקית ילדים, הכולל פיצה עם תוספות שילדים אוהבים, שתייה וכדור גלידה לקינוח ב39 שקלים בלבד בימים ראשון-שישי בין השעות 12:00-16:00. בשעות הערב הסניף מהווה מקום בילוי אטרקטיבי, בליווי בירה צוננת  והוא פתוח עד השעות הקטנות של הלילה.

לצד הסניף החדש, פתחה הרשת סניף נוסף של "גלידה באר-שבע" בחוף לידו באשדוד בהנהלת זכיין ועוד שני סניפים של המותג החדש "קוקינשיין" במרכז שוסטר ברמת אביב  וברחוב דיזינגוף בתל אביב. זאת לצד הסניפים הפרושים בכל הארץ החל מחנות המקור בעיר העתיקה בבאר-שבע ועד בקעת הירדן. הגלידה המיוצרת והנמכרת בכל סניפי גלידה באר-שבע כשרה למהדרין בהשגחת הרבנות קריית גת.

בימים אלה, השיקה הרשת סדרת טעמים חדשה לקראת קיץ 2016. הסדרה "חטיפים מטריפים" כוללת את הטעמים המיוחדים והטבעיים של גלידה באר-שבע בשילוב עם החטיפים המוכרים והאהובים: קינדר בואנו, לוטוס, וניל אוראו, לאוקר וקליק. את הסדרה החדשה ניתן למצוא בכל הסניפים של גלידה באר-שבע ברחבי הארץ.

גלידה באר-שבע נוסדה לפני למעלה מ-60 שנה על ידי יוליה רוטנברג, שהפכה לאגדה בחייה וכונתה בפי כל "סבתא". יוליה הגיעה לבירת הנגב כשברשותה שתי מכונות לייצור גלידה וכל השאר היסטוריה. כיום,  הנכד עודד בר ובת זוגתו שרון ממשיכים את המסורת של הכנת גלידה ביתית, טבעית וטרייה. הגלידה עשויה מחלב מלא טרי, חומרי גלם איכותיים ופירות ישראליים. היא נקייה מחומרים משמרים, מייצבים וצבעי מאכל.

תגובות

להשאיר תגובה

**הכנס את הקוד בתמונה כדי לשלוח תגובה